A dzsungelben 1-10-ig – Megfigyelő puzzle – 1 to 10 Jungle – 54 pcs – DJ07148

7 790 Ft

Cikkszám: 3070900071483 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

1-től 10-ig Dzsungel – 54db óriás puzzle a Djeco-tól Egy vadul imádnivaló óriás 3 az 1-ben oktatási puzzle dzsungel témával. Egy óriás puzzle és még sok minden más! A kirakó összerakása után a gyerekek felfedeznek egy keresd és találd játékot, amelyben meg kell találniuk a keretekben lévő elemeket a megadott mennyiségben. Egy kirakós, egy megfigyelő játék és egy számolási gyakorlat. A színes illusztrációk magával ragadóak, és egy csodálatos világot mutatnak be, amelybe beléphetünk. Ez a vastag kartonpapírból készült kirakójáték megtehető és újrakészíthető. Tervezte: Kate Maclelland A játék 1-től 10-ig tartózkodik a dzsungelben, és 54 darabból áll. A játék ideális 3 éves kor felettieknek, akik szeretnek kirakózni és játékosan tanulni. A játékidő függ az egyén szintjétől, de általában 20-30 percet vesz igénybe. A Djeco cég már évek óta vezető a minőségi játékok piacán, és a 1-től 10-ig Dzsungel óriás puzzle egyike a legnépszerűbb termékeiknek. Még a játékterveztő társaság is elnyerte az Év Játékterve díjat, ami biztosítja, hogy a játék teljesen biztonságos és kiváló minőségű. A játék segít a gyerekeknek számolni, figyelni és a megfigyelőképességüket fejleszteni, miközben élvezik a dzsungel szépségét. A játékot akár egyedül, akár barátaival vagy családjával játszhatod, és izgalmas kihívást jelent mindenki számára. Ha szeretnél egy olyan játékot, amely tanít és szórakoztat, akkor a 1-től 10-ig Dzsungel óriás puzzle a tökéletes választás. Vedd meg most, és élvezd a játék élményét a gyerekekkel együtt!

Gyakori kérdések

Ár a A dzsungelben 1-10-ig – Megfigyelő puzzle – 1 to 10 Jungle – 54 pcs – DJ07148 lhaj 7790 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Cast Sakk – Király (sötét), Kártyatartó ? Piatnik, Fenevad (Beast) társasjáték, Once Upon a Castle társasjáték