A hét tenger kalózai kártyajáték

6 800 Ft

Cikkszám: 8720077281004 Kategóriák: ,
Mark: Egyéb

Leírás

A hét tenger kalózai olyan, mintha egy elvarázsolt szigeten játszanál Römit, miközben piña coladát ivó kalózok támadnak rád. A játék célja, hogy minél több kincspontot szerezz a szigeteden lévő kártyacsoportok (kincsek) elhelyezésével. Ugyanakkor kalózkártyákkal támadhatod ellenfeleidet is (ellophatod vagy felrobbanthatod a kincseiket), vagy felhasználhatod őket arra, hogy más előnyökhöz juss. A játékot úgy tervezték, hogy a játékos keze, preferenciái és csoportdinamikája alapján többféle stratégiát (a fegyverropogtató agresszívtől a békeszerető erőszakmentességig) lehessen alkalmazni. (pl. az ellenfél szigetének megtámadása megadhatja a győzelemhez szükséges előnyt, de gyakran megtorlást is okoz, és korlátozza a fekete kártyákból szerzett kincseket). A játék akciói a sorod során a következők: kártyák lerakása (kincspontokért), kártyák átrendezése (a szigetedre és a kezedbe, illetve onnan), kalózkártyák kijátszása (az ellenfelek megtámadására vagy saját magad előnyökhöz juttatására). Amikor nem te vagy soron, lehetőséged van arra, hogy blokkold a bejövő kalóztámadásokat, ha a kezedben van a megfelelő színű megfelelő kártya. Ez megállítja a támadást, de elveszíted a megvesztegetésként használt kártyával szerzett kincspontok megszerzésének lehetőségét. A játék 2-4 játékos számára ajánlott, és már 8 éves kortól élvezhető. A játékidő kb. 30-40 perc, így tökéletes választás lehet egy rövidebb játékra is. A Hét tenger kalózai kártyajáték számos elismerést kapott, többek között a 2019-es Német Játékdíj különdíját is megnyerte. Ha szereted a kalózos történeteket és a stratégiai játékokat, akkor ez a játék neked való! Építsd fel a saját szigetedet, vigyázz a kalóztámadásokra és harcolj az ellenfelekkel a jobb kártyákért és a kincsekért! A játék izgalmas és változatos, minden játék más és más lehetőségeket kínál. A Reszkessetek szivárványok játék pedig egy különleges élményt nyújt, hiszen a szivárványkártyák színes és vidám játékelemeket jelentenek. Ne habozz, szerezd be a Hét tenger kalózai kártyajátékot és hagyd, hogy a kalózokkal teli tengeren kalandozz a családdal és barátokkal együtt!

Gyakori kérdések

Ár a A hét tenger kalózai kártyajáték lhaj 6800 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Kártyajátékok - Hasonló termékek: Varzsló Iskola – Kártyajáték – Magic school – Djeco – DJ05144, Vezércsel társasjáték, Unmatched: Houdini vs. a dzsinn társasjáték, Szerelmes Levél – Új kiadás (2020)

Nezařazené - Hasonló termékek: Ticket to Ride Map Collection 5: United Kingdom & Pennsylvania kiegészítő, Dobble Kids, Dixit 8 – Harmóniák társasjáték, Bűnügyi krónikák: 1900 társasjáték