A kertben formabeillesztő és formapárosító – 2 az 1-ben – Puzz & Match Happy Djeco – DJ01075

6 510 Ft

Cikkszám: 3070900010758 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Puzz & Match Happy egy kreatív játék a Djeco-tól. Ez a könnyen összerakható formabeillesztő és formapárosító építőjáték lehetővé teszi, hogy kedves állatokat és mintákat hozz létre. Minden darab ráilleszthető egymásra, így végtelen variációkat hozhatsz létre. A játékban 1 fa formaválogató és 10 fa forma található. Ez a termék ajánlott 3 éves kortól és 1 vagy több játékos számára ideális. Játékidőtől függően a gyerekek órákon keresztül elmerülhetnek a kreatív játékban, amely fejleszti a finommotorikát és a logikai gondolkodást. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy a gyermeked fantasztikus állatokat alkothasson ezzel a játékkal!

Gyakori kérdések

Ár a A kertben formabeillesztő és formapárosító – 2 az 1-ben – Puzz & Match Happy Djeco – DJ01075 lhaj 6510 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fajátékok - Hasonló termékek: Ugears Tekerőlant – mechanikus modell, Pneumatikus motor – mechanikus modell – Ugears, Rókás formabeillesztő és formapárosító – 2 az egy-ben – Puzz & Match Rainbow Djeco – DJ01078, N – Állatos betűk fából – Djeco