A Madár – Művész puzzle – Bird Djeco – DJ07668

6 630 Ft

Cikkszám: 3070900076686 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Madár – Művész puzzle egy különleges Djeco termék, amelyet minden művészetkedvelőnek és puzzle-rajongónak ajánlunk. Ebben a 500 darabos forma puzzle-ben a gyönyörű madár repülés közbeni alakzatának belsejében rejtőző fiókákat találod meg, akik a virágok között játszanak. Ez a teljesen új formátumú puzzle úgy lett tervezve, hogy ne legyenek sarkok és élek, ezáltal meglepő és kihívást jelentő kirakási élményt nyújt. A doboz tartalmaz egy posztert, ami segíti a kirakást. A Madár – Művész puzzle ideális játék, akár egyedül, akár családdal és barátokkal, és alkalmas 8 éves kortól kezdve. A játék jellemzője, hogy elnyűhetetlen tokban kerül forgalomba, így biztosítva a tartósságot és hosszú játékélményt. Ez a klasszikus játék kiválóan fejleszti a kézügyességet, a logikai gondolkodást és a koncentrációs képességet. Rendezd be egyedi alkotássá a Madár – Művész puzzle-öt a Djeco márkától, és merülj el a gyönyörű művészeti világban. Tedd próbára magadat és hívd ki barátaidat egy izgalmas kirakási versenyre!

Gyakori kérdések

Ár a A Madár – Művész puzzle – Bird Djeco – DJ07668 lhaj 6630 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Puzzle játékok - Hasonló termékek: A Páva – Művész puzzle – Peacock Djeco – DJ07669, A Madár – Művész puzzle – Bird Djeco – DJ07668, Hercegnők kastálya – Óriás puzzle 36 db-os – The princess tower Djeco – DJ07130, A Páva – Művész puzzle – Peacock Djeco – DJ07669