A mélység titkai – Képalkotás karc technikával – Topsy-turvy – DJ09714

2 490 Ft

Cikkszám: 3070900097148 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco számos izgalmas játékot kínál a gyermekeknek, és a Szeszélyes Vizek játékszett nem kivétel. Ez a játék egy szett 4 db kétszínű képpel, melyek a előtte és utána fogalmával játszanak, és arra ösztönzik a gyerekeket, hogy kiderítsék, mi van valójában a felszín alatt. A gyerekek által reprodukált művészeti motívumok segítségével, egy fa ceruzával megkarcolják a felületet, és a képek varázsütésre lépésről lépésre lepleződnek le. Az illusztrációknak az a különlegessége, hogy világítanak a sötétben, ami még izgalmasabbá teszi a játékot. Ez a játék tökéletes választás a kreatív, fantáziadús gyerekeknek, akiket érdekel a művészet és a rejtélyek megfejtése. A termék ajánlott életkor 5 éves kortól és akár több gyermekkel is játszható. A játékidő változó, attól függően, mennyi időt tölt a gyerek a művészeti motívumok reprodukálásával. A Djeco márka számos elismerést kapott a játéktervezési innovációk terén, és a Szeszélyes Vizek játékszett ismét bizonyítja, hogy a márka az egyik legjobb a piacon. A Djeco tervezői mindig arra törekednek, hogy olyan játékokat készítsenek, amelyek fejlesztik a kreativitást, a problémamegoldó képességet és az észlelőképességet a gyermekekben. A Szeszélyes Vizek játékszett remek választás a szülők számára, akik szeretnék fejleszteni a gyermekeik kreatív képességeit és egyben szórakoztatni is őket.

Gyakori kérdések

Ár a A mélység titkai – Képalkotás karc technikával – Topsy-turvy – DJ09714 lhaj 2490 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Finommotorika fejlesztése - Hasonló termékek: Színes ceruza 8 színű metál kivitelben – 8 metallic pencils – Djeco, Csodálatos madarak – Művész színező – Birds – DJ08691, Rakéták csináld magad – To the sky – Djeco – DJ07948, Ecsetfilc 10 lányos szín – Kétoldalú filctoll – 10 felt brushes – Girl – Djeco