A sárga nappali – The orange living room – Djeco

7 160 Ft

Cikkszám: 3070900078222 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Élethű kiegészítő babaházakhoz. Tökéletesen kivitelezett Djeco minőség. A sárga nappali – The orange living room – Djeco Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a A sárga nappali – The orange living room – Djeco lhaj 7160 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Babaház - Hasonló termékek: Sunny és Mia háza – Hordozható babaház – Sunny & Mia house – Djeco, Babaház emberkék A nagyszülők – Djeco, Állólámpa – babaház kiegészítő – Djeco, Az ebédlő – The dinning room – Djeco