ABC Dring – Társasjáték szókincsfejlesztő szinonimakereső – Djeco

6 130 Ft

Cikkszám: 3070900084841 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Társasjáték Szókincsfejlesztő, szinonimakereső 7 éves kortól. Na ki lesz a ABC Dring győztese? Az ABC Dring! egy remek szókincsfejlesztő és szinonimakereső társasjáték, mely garantáltan leköti a játékosok figyelmét, és fejleszti a nyelvi kreativitást. A játék kártyákkal működik, és a cél az, hogy az első játékos legyen, aki tíz betűkártyát gyűjt. A játék ideális 7 éves kortól, és akár 4-6 fő is játszhatja együtt. A játékidő nagyjából 20-30 perc, így könnyen beilleszthető egy esti játékprogramba. A játék szabályai egyszerűek és könnyen megérthetőek. A játékosoknak egy olyan szót kell találniuk, ami a kihúzott betűvel kezdődik, és az egyik felfordított helyszín-kártyán látható. Aki először talál egy megfelelő szót, az nyeri meg a betűt. Az a játékos, aki eléri a tíz megnyert betűt, az a játék győztese. A játék lehetőséget ad arra, hogy a játékosok változatosan játszhassanak. Például lehet úgy játszani, hogy a keresett szó nem feltétlenül kell, hogy a kihúzott betűvel kezdődjön vagy megállapodhatnak abban, hogy a keresett szó csak tartalmazza a kijelölt betűt. Az ABC Dring! társasjáték több díjat is nyert, és nem véletlenül, hiszen rendkívül szórakoztató és fejlesztő játékról van szó. Az interaktív játékélmény garantált, és a játékosok kreativitását és készségeit is fejleszti. Ha szeretnéd, hogy a gyerekek játékosan fejlődjenek, és közben szórakozzanak, akkor a DJECO ABC Dring! társasjátéka az ideális választás. Rendeld meg most, és élvezzétek a közös játékélményt!

Gyakori kérdések

Ár a ABC Dring – Társasjáték szókincsfejlesztő szinonimakereső – Djeco lhaj 6130 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjáték - Hasonló termékek: Woolfy – A három kismalac társasjáték – Djeco, Baboom ivós társasjáték, Jolly & Roger társasjáték, Junior Alias társasjáték