Ábrándos bárányok társasjáték

12 640 Ft

Cikkszám: 5999566844157 Kategóriák: ,
Mark: Egyéb

Leírás

A Ábrándos bárányok társasjáték a merj és nyerj játékmechanizmusra épít és bár könnyen tanulható a ránézésre kisebb gyermekeknek készült játék, mégis 10 éves kortól ajánlja a gyártó. 2022-ben a Magyar Társasjátékdíj győztes társasjátéka az Ábrándos Bárányok című társasjáték lett. Te vagy az egyik Álom Bárány, a bárányok egyike, akiket az emberek számolnak, hogy Álomországba sodródhassanak! Minden egyes alkalommal, amikor átugrasz a kerítésen, segítesz az illetőnek könnyebben elaludni – de az álmokat kísérő Rémálmok durva ébredéssel fenyegetnek… Az Ábrándos Bárányok játékban egy körben kijátszod a kezedben lévő két kártya egyikét, hogy körbe-körbe mozogj, esetleg ügyes effekteket aktiválva, miközben minden egyes körödben átugrasz a kerítésen, hogy még több pontot szerezz. A kezed újratöltésekor azonban, ha rémálomkártyát húzol, aktiválnod kell a rémálmot – és ha az keresztezi az utadat, az embered ébren ijedhet meg, ami azt jelenti, hogy ebben a körben nem kapsz pontot. Meddig mered feszíteni a húrt, hogy bebizonyítsd, te vagy a legálmosabb bárány!Az Ábrándos bárányok társasjáték egy olyan játék, amelyet a család minden tagja szívesen játszik. A játékosok álmok között szaladgáló bárányokat irányítva haladnak át a játéktéren, miközben igyekeznek elkerülni a rémálmokat. A játékosoknak különböző stratégiákat kell alkalmazniuk annak érdekében, hogy a lehető legtöbb pontot szerezzenek. A játék 4 játékos számára alkalmas, akik mindegyike kap egy saját bárányjelölőt, pislantásjelölőt, párnajelölőt, Zzz jelölőt, rémálomjelölőt és pókhálójelölőt. A játékosoknak az álompakli és a báránykártyák segítségével kell elérniük a pontozótábla különböző állomásait. Az Ábrándos bárányok társasjátékban a játékidő általában 30-45 perc. Az Ábrándos bárányok társasjáték számos elismerést kapott már, többek között a 2019-es Golden Geek Awards játékversenyen a legjobb családi játék kategóriában. Az Ábrándos bárányok társasjáték nem csak kiváló szórakozást nyújt a család minden tagjának, de remek lehetőség arra is, hogy együtt töltsön minőségi időt a család. A különböző stratégiák, a változó játékmenet és az izgalmas kihívások garantáltan lekötik a játékosok figyelmét. Vásárold meg most az Ábrándos bárányok társasjátékot, és élvezd a remek szórakozást!

Gyakori kérdések

Ár a Ábrándos bárányok társasjáték lhaj 12640 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Kártyajátékok - Hasonló termékek: Bang! Dodge City – magyar kiadás kártyajáték, Aranyásók 2 – kiegészítő társasjáték, Sherlock társasjáték – Granna, Kartográfusok: Nebblis térképcsomag

Nezařazené - Hasonló termékek: Pyramid – bambusz puzzle ördöglakat, Massive Darkness 2: A Pokol kapuja társasjáték, Scythe – Találkozások kiegészítő társasjáték, Scythe promó kártyacsomag 3.