Aiko notesze – A/6 jegyzet füzet – Aiko notebook – Djeco

1 190 Ft

Cikkszám: 3070900035812 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

2 darab jegyzetfüzet! Micsoda csodálatos, különös színek, fantázia füzet gyerekeknek! Aiko notesze – A/6 jegyzet füzet – Aiko notebook – Djeco Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Aiko notesze – A/6 jegyzet füzet – Aiko notebook – Djeco lhaj 1190 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Logisztori 2. rész- Magyar reformáció, Varázslatos krónikák: A holdkövek nyomában társasjáték, Erdei állatkák – 16 db-os fa puzzle -Puzzle Forest – Djeco, Végzetek – Egy legendás kor sötét krónikái társasjáték