Akvárium logika – Gondolkodási műveletek – Aquaruim Logic – DJ08574

6 490 Ft

Cikkszám: 3070900085749 Kategóriák: ,
Mark: Djeco

Leírás

A halak az elrejtett kincset keresik. Segíts nekik megtalálni az akváriumban, hogy megtalálják. 30 teljesítendő kihívás. Játszható egyedül vagy együttműködésben. 3 nehézségi szint, hogy a saját tempódban haladhass. Fejleszti a türelmet és a logikát. A kihívásokra megoldásokat kínálunk. Tartalom: 2 akváriumtábla, 13 fa zseton, 30 kihíváskártya, 3 növekvő nehézségi szint. Játékszabályok 10 nyelven. Megoldások a füzet végén. Életkor : 7-99 Az Akvárium logika egy fantasztikus játék, amely ötvözi a gondolkodási készségek és a logika fejlesztését. A játék célja, hogy segíts a halaknak megtalálni az elrejtett kincset az akváriumban. A játék 30 kihívást tartalmaz, amelyeket egyedül vagy másokkal együtt játszva teljesíthetsz. Az Akvárium logika 3 nehézségi szintet tartalmaz a saját tempódban való haladáshoz. Ez azt jelenti, hogy bármilyen korosztály számára megfelelő lehet, aki szeretne egy kihívást jelentő játékot játszani. A játék segít a türelem és logika fejlesztésében, ami elengedhetetlen a mai világban. A feladatok megoldásait is tartalmazza, így könnyen ellenőrizheted a megoldásokat. A játék tartalma egy akvárium játékmező, 13 fa zseton, 30 feladat kártya, és játékszabályok tíz különböző nyelven. A játék csomagolási mérete 21,5 x 21,5 x 4 cm, így könnyű szállítani és tárolni. Az Akvárium logika egy díjnyertes játék, amely elnyerte a Legjobb oktatási játék díját. Ez azt jelenti, hogy az Akvárium logika nem csak szórakoztató, de hasznos is a gyermekek számára. A játék segít a kognitív és kreatív gondolkodás fejlesztésében, miközben szórakoztató és kihívást jelentő játékot biztosít. Ha szeretnéd a gyermekeid fejleszteni a logikai készségeiket, az Akvárium logika az ideális játék számukra. Ez az izgalmas játék garantáltan leköti majd őket, és segíti a képességeik fejlődését. Rendeld meg ma az Akvárium logikát, és élvezd a játék nyújtotta kihívásokat és szórakozást!

Gyakori kérdések

Ár a Akvárium logika – Gondolkodási műveletek – Aquaruim Logic – DJ08574 lhaj 6490 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Sör és Kenyér társasjáték, Mandala társasjáték, Tündérmese Fogadó társasjáték, 55 kérdés, amelyek segítenek a céljaid kitűzésében és elérésében (beszélgetésindító kártyák)

Puzzle - Hasonló termékek: Puzzle figura 3D Ron Weasley Educa 37 darabos 6 évtől, Puzzle Florence Educa 1500 darabos és Fix ragasztó, Puzzle Unicorns On Beach Vincent Hie Educa 1000 darabos és Fix ragasztóval a csomagban 11 évtől, Puzzle Disney Encanto Educa 500 darabos és Fix ragasztó