Állati banzáj – Csináld magad – Animal party – DJ07915

4 190 Ft

Cikkszám: 3070900079151 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Bújj egy szemüveges unikornis vagy egy parókás zsiráf álarca mögé! Állati banzáj – Csináld magad – Animal party – DJ07915 Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Állati banzáj – Csináld magad – Animal party – DJ07915 lhaj 4190 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: V-CUBE 3×3 versenykocka, fehér, egyenes, festett, Detektív krónikák – Veszedelmes viszonyok társasjáték, A Kóbor Grimbusz mechanikus modell, Mysterium Park társasjáték