Állati galéria – Formakereső – Into the wild – Djeco

4 360 Ft

Cikkszám: 3070900094079 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Kollázs állatos képeket készíthetsz ezzel a Djeco kreatív szettel. Állati galéria – Formakereső – Into the wild – Djeco Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Állati galéria – Formakereső – Into the wild – Djeco lhaj 4360 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Készségfejlesztő játék gyerekeknek - Hasonló termékek: Pötyi 15mm 160 db bőröndben – Miniland, Polipok – logikai játék – Guzzle – Djeco – DJ08471, Pókszem Transzparens színek, Mágneses állatkirakó – Kirakó – Belty