Állati ragasztás – Kollázs képalkotás ragasztással – Little sweethearts Djeco – DJ00072

6 950 Ft

Cikkszám: 3070900000728 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Az Állati ragasztás – Kollázs képalkotás ragasztással – Little sweethearts Djeco egy kreatív játék, amely lehetőséget ad a gyerekeknek a képzeletük szabad szárnyalására. A készlet 4 karakterforma díszítéséhez szükséges elemeket tartalmaz, mint például filc, hab, flitterek, szalagok, bóbiták és gugliszemek. A gyerekek választhatnak egy karaktert, majd felhasználhatják a különböző anyagokat a vastag karton alakzatokra való ragasztáshoz. A készlet tartalmaz 4 vastagkartonból készült karakteralakzatot, 1 ragasztópálcát, valamint mindenféle felragasztható tárgyakat a díszítéshez. Ezen kívül egy lépésről lépésre útmutató füzet is megtalálható benne, amely segíti a gyerekeket a kollázs elkészítésében. A termék ajánlott életkor: 3 éves kortól, és 1-4 játékos részére alkalmas. Ez a kollázskészlet nemcsak fejleszti a gyerekek kreativitását és kézügyességét, hanem örömteli játékélménnyel is gazdagítja őket. A Djeco termékei minőségi anyagokból készülnek, és rendelkeznek FSC® tanúsítvánnyal, ami azt jelenti, hogy a papír és a karton a környezetbarát módon készült. A Djeco Állati ragasztás – Kollázs képalkotás ragasztással – Little sweethearts Djeco egy fantasztikus választás a kisgyerekek számára, akik szeretnek kreatívan alkotni és szórakozni.

Gyakori kérdések

Ár a Állati ragasztás – Kollázs képalkotás ragasztással – Little sweethearts Djeco – DJ00072 lhaj 6950 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Kreatív játékok - Hasonló termékek: Misa csodás meghívója – Meghívó – Misa – Djeco, Aquarellum baglyok – Sentosphere, Simisd és nyomd – Képalkotás szimmetriával – To smooth and squish Djeco – DJ00080, Tiarák csinál magad szett – Like a princess – Djeco – DJ07901