Állati szerszámok – Bricolou – Djeco – DJ06418

6 130 Ft

Cikkszám: 3070900064188 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Bricolou fa szerszámkészlet a Djeco-tól Ez az imádnivaló fából készült szerszámkészlet órákig szórakoztatja a kisgyermekeket. Egy színes kis padot tartalmaz, amelyben egy csap és csavarok vannak, mind a színkódolt helyükön. Három állat alakú szerszámot is tartalmaz, egy kutyakalapácsot, egy csirkecsavarhúzót és egy villáskulcsot. Minden szerszám színkódolással van ellátva a csavarokhoz, hogy segítsen. Nagyszerű játék a finommotoros készségek fejlesztéséhez, a színek és formák bemutatásához, valamint a barkácsolási tevékenységek megbeszéléséhez. Tervezte: Tinou Le Joly Sénoville Alkalmas 18+ hónapos kortól Méretek 18 x 8 x 6cm Az állati szerszámok – Bricolou – Djeco – DJ06418 szerszámkészlet kiváló választás a kisgyermekeknek, akik szeretnek barkácsolni és felfedezni az eszközöket. Az imádnivaló fából készült szerszámkészlet egy színes kis padot tartalmaz, amelyben egy csap és csavarok vannak, mind a színkódolt helyükön. Három állat alakú szerszámot is tartalmaz, egy kutyakalapácsot, egy csirkecsavarhúzót és egy villáskulcsot. Minden szerszám színkódolással van ellátva a csavarokhoz, hogy segítsen a könnyebb használatban. A Bricolou szerszámkészlet nem csak szórakoztató, hanem segít a finommotoros készségek fejlesztésében, a színek és formák bemutatásában és a barkácsolási tevékenységek megbeszélésében is. Ez a szerszámkészlet nagyszerű módja annak, hogy a kisgyermekek megtanulják, hogyan kell használni az eszközöket és hogyan lehet dolgozni a műanyaggal vagy akár a faanyaggal is. A Bricolou szerszámkészlet alkalmas 18+ hónapos kortól. A méretei 18 x 8 x 6cm, így könnyedén el lehet vinni bárhová, és remek játék lehet a gyerekeknek az utazások során is. A Djeco márka garantálja a minőséget és a tartósságot, így biztos lehet benne, hogy a gyerekek hosszú ideig élvezni fogják ezt a szerszámkészletet. Ez a Bricolou szerszámkészlet elnyerte a Djeco minőségi díját, ami biztosítja, hogy egy kiváló minőségű és tartós játékról van szó. Ha szeretnéd, hogy a kisgyermekednek legyen egy kiváló minőségű játéka, amely segíti a fejlődését és szórakoztatja is őket, akkor a Bricolou szerszámkészlet a tökéletes választás. Rendeld meg most a gekkotoys.hu-ról és garantáltan megtalálod az ideális játékot a gyermekednek!

Gyakori kérdések

Ár a Állati szerszámok – Bricolou – Djeco – DJ06418 lhaj 6130 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Szem-kéz-koordináció - Hasonló termékek: Gyurma nyomda – Állatok – Myplastistamps – DJ09034, Vonat a tanyáról – Építő játék – Créaroule, my little train, Cicás toronyépítő – Bébi játék – Stackitou – DJ06361, Erdei karika dobáló – Ügyességi játék – Ann – DJ02044