Alles an bord?! – Mindenki a fedélzetre! társasjáték

5 900 Ft

Cikkszám: 63449a9b03d7 Kategória:

Leírás

Alles an bord?! – üvölti a kapitány, hiszen indul a kaland, a hajó kifut végre a Mindenki a fedélzetre! családias társasjátékban! Raktározz, taktikázz, és zsebeld be a tengernyi kincset! Az Alles an Bord?! – Mindenki a fedélzetre társasjáték 2-4 játékos számára ajánlott, akik legalább 8 évesek. A játékidő körülbelül 45 perc, amelynek során a játékosok bebarangolják a nyílt tengereket, gyűjtik a kincseket és ügyesen cserélgetik azokat. A társasjáték több díjat is elnyert, köztük a 2019-es Német Játékév játékaira szóló ajánlását. Az Alles an Bord?! – Mindenki a fedélzetre a család minden tagjának szórakozást nyújt, miközben ügyességüket és taktikai képességeiket is fejleszthetik a játék során. A játéktáblának, az aprólékosan kidolgozott figuráknak és a színes kártyáknak köszönhetően a játékélmény még élvezetesebb és izgalmasabb lesz. Ne habozz, vágj bele az őrült kalózkalandokba az Alles an Bord?! – Mindenki a fedélzetre társasjátékkal, és bizonyítsd be, hogy Te vagy a legügyesebb kalóz, aki megszerzi a legtöbb kincset a nyílt tengeren! A játék segít eltölteni egy kellemes estét a családdal vagy barátokkal, és garantáltan emlékezetes élményt nyújt. Szerezd be most a saját Alles an Bord?! – Mindenki a fedélzetre játékodat, és csapj a kalózok közé!

Gyakori kérdések

Ár a Alles an bord?! – Mindenki a fedélzetre! társasjáték lhaj 5900 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Társasjáték - Hasonló termékek: Concept Kids – Állatok kooperatív társasjáték, Kariba társasjáték, Indián nyár társasjáték, Trónok Harca társasjáték – második magyar kiadás