Álomban – Képalkotás festéssel – Inspired by Marc Chagall – In a dream – DJ09380

6 130 Ft

Cikkszám: 3070900093805 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A nagy szürrealista mester, Marc Chagall stílusa által inspirált illusztrációkkal ellátott festészeti tevékenység. A gyerekek vonásról vonásra adják hozzá a színeket, rétegezve azokat, hogy felfedjék a levegőben lebegő figurák titkait. Az Álomban – Képalkotás festéssel játék egy fantasztikus alkotói élményt nyújt minden korosztálynak. A Djeco márka által kifejlesztett játék, Marc Chagall stílusát követi, melyen keresztül a gyerekek felfedezhetik a nagy szürrealista mester munkásságát. Az illusztrációk, amelyekkel a festői tevékenység kiegészül, inspirálóak és egyediek, és lehetővé teszik, hogy a gyermek szelektíven adagolja a színeket és egymásra helyezze őket, hogy felfedje a levegőben lebegő alakok titkait. A játék kiváló minőségű, erősen pigmentált és fénylő gouache színeket tartalmaz, amelyek könnyen lemoshatók a bőrről vagy a ruhákról. Az utasítások tartalmaznak információkat a művészről és az általa képviselt művészeti mozgalomról, valamint lépésről-lépésre történő útmutatást adnak a gyerekeknek a festési technikákhoz. A játék tartalma négy képkártya, egy paletta 8 gouache színnel, egy ecset és egy lépésről-lépésre színes útmutató. Az Álomban – Képalkotás festéssel játékot 7-99 éves kor között ajánljuk, hiszen a művészet világa minden korosztály számára nyitott. A játék időtartama változó, hiszen a gyerekek saját tempójukban dolgozhatnak, és akár órákat is eltölthetnek az alkotás folyamatával. A Djeco termékei közül az Álomban – Képalkotás festéssel játék egy igazi különlegesség, amely a gyerekek kreativitását és képzelőerejét ösztönzi. Ha szeretnéd, hogy gyermeked már fiatalon megismerkedjen a művészet világával, akkor ez a játék remek választás lehet számotokra. Vásárold meg most a gekkotoys.hu webáruházban, és biztosítsd gyermekednek az alkotás örömét!

Gyakori kérdések

Ár a Álomban – Képalkotás festéssel – Inspired by Marc Chagall – In a dream – DJ09380 lhaj 6130 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Képek, számok, kiegészítések – Eduludo – Djeco, Paul és Cerise lenyűgöző fagyizója – Paul&Cerise – Djeco, Kiképala – Gyorsasági kártyajáték – Kiképala – DJ08579, Óriás madár papírsárkány – Papírsárkány – Maxi Bird – DJ02160