Anya és kicsinye a ház körül – Formabeillesztő – Kimami Farm – DJ06446

8 290 Ft

Cikkszám: 3070900064461 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco Anya és kicsinye a ház körül – Formabeillesztő – Kimami Farm (cikkszám: DJ06446) egy izgalmas és kreatív játék a kicsik számára. A termékben öt tanyasi állat található, melyek kinyílnak, hogy felfedjék a mögöttük lévő babaállatot. A gyerekeknek a geometriai formák segítségével kell a babát az anyjához illeszteniük. Ez a játék ideális választás a 18 hónapos és 3 év közötti gyermekek számára. Fejleszti a finommotorikus képességeket és a logikai gondolkodást. A játék időtartama változó és a gyerekek játékstílusától függ. A Djeco termékei kiváló minőségűek és biztonságosak. A Kimami Farm formabeillesztő játék garantáltan órákon át lefoglalja és szórakoztatja a kicsiket. Ráadásul a mágneses bújócska rendszer létrehozása még izgalmasabbá teszi a játékot. Vásárold meg most a Djeco Anya és kicsinye a ház körül – Formabeillesztő – Kimami Farm terméket, és segíts a gyermekednek kifejleszteni az alapvető készségeit játékosan!

Gyakori kérdések

Ár a Anya és kicsinye a ház körül – Formabeillesztő – Kimami Farm – DJ06446 lhaj 8290 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Játékok 1 éveseknek - Hasonló termékek: Anya és kicsinye a vadonban – Formabeillesztő – Kimami Wild – DJ06447, Anya és kicsinye a ház körül – Formabeillesztő – Kimami Farm – DJ06446, Közlekedés – Gumilabda 22 cm – Traffic ball Djeco – DJ00162, Cukiság – Gumilabda 12 cm – Sweety ball Djeco – DJ00102