Anya és kicsinye – Kis méretű esernyő – Mom and baby – DD04726

3 720 Ft

Cikkszám: 3070900047266 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Sétáljunk egyet az esőben! Kis méretével és széles formájával ez a menő, mégis praktikus esernyő 3 éves kortól alkalmas a gyermekek számára. A védőrendszerrel ellátott esernyő lehetővé teszi a gyermek számára, hogy anélkül nyissa és zárja az esernyőt, hogy az ujjait becsípné. Színes kiegészítő, amely ideális egy esős kirándulás feldobásához! A kinyitott esernyő méretei: 55 x 68 cm átmérőjű. Az Anya és kicsinye – Kis méretű esernyő a tökéletes kiegészítője lehet az esős kirándulásoknak. A Djeco márka minőségi termékei között ez az esernyő elsőrangú minőséget képvisel. A rugalmas és ellenálló üvegszálas szerkezet biztosítja az esernyő tartósságát és hosszú élettartamát. Az esernyő kézi nyitású, és a gyermekek biztonságát szem előtt tartva beépített védelmi rendszerrel rendelkezik, amely megakadályozza az ujjak becsípődését. A széles kivitelnek köszönhetően az esernyő nem csak funkcionális, hanem stílusos kiegészítője is lehet a gyermek ruhatárnak. A színes textil kivitel kiválóan illik a gyerekek személyiségéhez és vidámságot sugároz. A Kis méretű esernyő alkalmas 3 éves kortól kezdve, és számos órán át biztosítja a gyermekek számára a szórakozást és az élményeket, amelyeket csak az esős kirándulások nyújthatnak. A méretek nyitott állapotban: Átmérője: 55 x 68 cm, így könnyen elfér a kicsi kezekben is. Ezt az esernyőt akár ajándékba is adhatod, hogy a gyermekek és szüleik az esős napokat is élvezhessék. Fedezd fel a tartós és minőségi djeco termékeket ma!

Gyakori kérdések

Ár a Anya és kicsinye – Kis méretű esernyő – Mom and baby – DD04726 lhaj 3720 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Szabadidős játékok - Hasonló termékek: Szuperhősök – Gyermek esőköpeny – Super hero – DD04682, Pókember ugrálólabda 50 cm, Teknős az esőben – Gyermek esőköpeny – Turtle – DD04673, Waboba Dogball vízi kutyalabda