Aurélia író szettje – Levelező készlet fémes hatással – Aurelia writing set

3 720 Ft

Cikkszám: 3070900036086 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Igazi Aurelia író szett, melyben minden megtalálsz a levélíráshoz! Aurélia író szettje – Levelező készlet fémes hatással – Aurelia writing set Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Aurélia író szettje – Levelező készlet fémes hatással – Aurelia writing set lhaj 3720 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: A nagyi régi kredence társasjáték, 55 pozitív fókuszú kérdés párok számára (beszélgetésindító kártyák), Tokió királya társasjáték, Mystery: Szuperhősrejtély társasjáték