Aurélia naplója – A/5 írószer – Chic Aurélia notebook – DD03562

1 560 Ft

Cikkszám: 3070900035621 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Készíts feljegyzéseket Aurélia naplójába! Aurélia naplója – A/5 írószer – Chic Aurélia notebook – DD03562 Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Aurélia naplója – A/5 írószer – Chic Aurélia notebook – DD03562 lhaj 1560 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: IQ Stixx – Smart Games, Renature – Újjáéledő természet társasjáték, Berobbanó cicák társasjáték, Racing Wire 15 – Cast – fém ördöglakat