Az istálló lakói – Fa formabeillesztő – Chez Moo – DJ01482

8 260 Ft

Cikkszám: 3070900014824 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Chez Moo egy 3 rétegű, 12 darabos fa puzzle. Minden szint teljesítéséhez több darabot kell összeilleszteni. Ahogy a gyerekek összerakják a darabokat, bepillantást nyerhetnek a pajtában élő állatok életébe. Az istálló lakói – Fa formabeillesztő – Chez Moo a Djeco család egyik tagja, ami egy izgalmas és szórakoztató játék a kisgyermekek számára. A puzzle három szintjével és 12 fa darabbal rendelkezik, amelyek könnyen összeállíthatóak. A puzzle különlegessége az, hogy minden szintnek saját színe van, így az egyes szintek darabjai egyszerűen összeilleszthetőek. Az aranyos Baurenhof dizájn örömet szerez a gyerekeknek, és rengeteg felfedezni való van ebben a gyönyörűen illusztrált fa puzzle-ban. Az istálló lakói – Fa formabeillesztő – Chez Moo ajánlott életkora +2 év. Nagyméretű puzzle darabjai tökéletesek a kis kezek számára, így a gyerekek könnyen meg tudják fogni a darabokat és össze tudják állítani a szinteket. A puzzle tartalmaz egy praktikus dobozt is, amely nemcsak ajándéknak kiváló, hanem tárolásra is alkalmas. Az istálló lakói – Fa formabeillesztő – Chez Moo elnyerte a ?Made in France? minősítést, amely bizonyítja a termék minőségét és megbízhatóságát. A Djeco márka híres arról, hogy a termékei magas minőségi színvonalat képviselnek, és az istálló lakói – Fa formabeillesztő – Chez Moo sem kivétel. Az istálló lakói – Fa formabeillesztő – Chez Moo egy fantasztikus játék a kisgyermekek számára, amely garantáltan órákra lefoglalja őket. A puzzle szórakoztató és kihívást jelent, és segít a kognitív és finommotoros képességek fejlesztésében. A Djeco márka játékai mindig magas minőségűek és kreatívak, és az istálló lakói – Fa formabeillesztő – Chez Moo sem kivétel. Vásárold meg most, és élvezd a gyermeked boldogságát és fejlődését!

Gyakori kérdések

Ár a Az istálló lakói – Fa formabeillesztő – Chez Moo – DJ01482 lhaj 8260 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Érzékelés, észlelés - Hasonló termékek: Rókás zenedoboz – Forgó zenélő – Fox Melody, Házikóban – Formabeillesztő – Coucou-house – Djeco, Vizen földön levegőben – Formabeillesztő – Coucou-vroum – Djeco, Bali csörgő – Bébi csörgő – BabyBali – Djeco