Barik és a farkasok – Kártyajáték – Swip'Sheep – DJ05145

3 350 Ft

Cikkszám: 3070900051454 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Remek, pörgős stratégiai kártyajáték 5 éves kortól. A játék célja: a legtöbb bárányt megszerezni. Használd a logikád, játszd ki a farkas kártyáidat, hogy megszerezd ellenfeleid bárányát, védd meg sajátaidat a kutyák segítségével. A játékot 3-5 játékos játszhatja, akár már 5 éves kortól. Gyerekeknek ideális játék közös szórakozásra, de a szülők is élvezni fogják ezt a fondorlatot, logikát követelő és fejlesztő kártyajátékot! A Barik és a farkasok egy remek, pörgős stratégiai kártyajáték, amelyet a Djeco gyártó kínál. A játékot 3-5 játékos játszhatja, akár már 5 éves kortól. A játék célja, hogy a legtöbb bárányt szerezzük meg. Használd a logikád és játszd ki a farkas kártyáidat, hogy megszerezd ellenfeleid bárányát, és védd meg sajátjaidat a kutyák segítségével. A játék során a kártyákon található színek és számok jelentik a bárány értékét. A játékmenet során mindig az a játékos kezdi a kört, akinek a bal oldalán van a farkas kártyája. A kártyák kijátszása után a kör a következő játékosra kerül, amíg valaki el nem éri a 40 pontot. A Barik és a farkasok ideális választás a családi és baráti közös szórakozásra. A játék felkelti a gyerekek érdeklődését, miközben segít a logikai és stratégiai gondolkodásuk fejlesztésében. A játékmenet egyszerű, könnyen megérthető, így mindenki számára élvezetes. A Djeco márka több díjat is elnyert a játékaival, és a Barik és a farkasok sem kivétel. Ez az egyik legjobb stratégiai kártyajáték a piacon, amelyet a Djeco gyártó kínál. A játék garantáltan nagy élményt nyújt az egész család számára. Összefoglalva, a Barik és a farkasok egy remek, pörgős stratégiai kártyajáték, amelyet 3-5 játékos játszhat, és ajánlott már 5 éves kortól. A játék célja, hogy a legtöbb bárányt szerezzük meg, és a játék során a logikai és stratégiai gondolkodásunkat fejleszthetjük. A Djeco márka elnyerte több díjat is a játékaival, így a Barik és a farkasok garantáltan egy remek választás a családi szórakozáshoz és fejlesztéshez.

Gyakori kérdések

Ár a Barik és a farkasok – Kártyajáték – Swip'Sheep – DJ05145 lhaj 3350 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Zangle kártyajáték, Detektív – Első felvonás társasjáték, Racing Wire 13 – Cast – fém ördöglakat, Slide – bambusz puzzle ördöglakat