Boszorkány leves – Szerepjáték – Witch's soup – DJ05506

12 990 Ft

Cikkszám: 3070900055063 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco varázslatos játékszettje mindent tartalmaz, amire szükséged van, hogy a legfantasztikusabb leveseket és bájitalokat készítsd el. Varangy leves, pók leves, szem leves…az alkímiai tanonc elkészíti a különleges hozzávalókat a tálakban a képzelete vagy a három menü kártya segítségével. A keveréket a bográcsban főzi és kanállal keveri össze. Ezután csak marad tálalni és elfogyasztani az elkészült varázslatos ételt! A magas minőségű fa elemeket tartalmazó készlet ideális szerepjátékra, így a kicsik szórakozva mesélhetnek történeteket! A 3 receptkártya segítségével varázslatos leveseket lehet készíteni! A termék 3 éves kortól ajánlott, és több játékos is játszhat vele. A játékidő változó, de garantáltan órákig tartó szórakozást biztosít. A Djeco márka megannyi elismerést nyert már, így ez a játék is biztosan magában hordozza a minőséget és a kreativitást. A DJ05506 Djeco cikkszámú készlet fantasztikus ajándék lehet születésnapra vagy karácsonyra. Hadd örvendeztesd meg gyermekedet egy igazán kreatív és szórakoztató játékkal, amely fejleszti a képzelőerőt, a kreativitást és a szerepjátékot. Ne késlekedj, rendeld meg még ma!

Gyakori kérdések

Ár a Boszorkány leves – Szerepjáték – Witch's soup – DJ05506 lhaj 12990 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Szerepjáték - Hasonló termékek: Cápa – Fém autó soförrel – Shark N?Go – DJ05476, Pókember – Arc dekoráció – Skull – Djeco, Őzikés kulcstartó – Tinyly – Indie key ring – DJ06986, Dingó mobil – Fém autó soförrel – Dingo Mobile – DJ05481