Bottle Puzzle – Treasure Hunt – kombinált ördöglakat

2 772 Ft

Cikkszám: 5425004731074 Kategória:
Mark: Eureka

Leírás

Kincsvadászat 120x100x210mm. Ez már egy komoly feladatnak tűnik. Szerinted meg tudod csinálni egyedül vagy segítség kell? Egy próbát megér, had nőjön az önbizalmad, ha sikerül! Bottle Puzzle – Treasure Hunt – kombinált ördöglakat Játékok, nem csak gyerekeknek! Ha jó a kézügyességed és a logikád, vagy szeretnéd fejleszteni ezen készségeidet, válassz az Eureka termékei közül. Ördöglakatok széles kínálatában válogathatsz. A Huzzle Cast Puzzle kollekcióban számtalan különböző nehézségi fokozatút találsz, melyek mindenkor kihívást jelentenek. Ezek mellett szuper, fából készült, 3D-s kirakókkkal is várunk, amik nem csak mutatósak, de fejlesztik a finommotoros készségeket is. Az Euréka játékai megmozgatják agytekervényeidet és remek szórakozást biztosítanak kicsiknek és nagyoknak.

Gyakori kérdések

Ár a Bottle Puzzle – Treasure Hunt – kombinált ördöglakat lhaj 2772 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Barrel – hordó – bambusz puzzle ördöglakat, Dűne – Árulás társasjáték, Mézlelő társasjáték, Cannon Balls – bambusz puzzle ördöglakat