BrainBox elektronikai Alap plusz készlet (Primary Plus)

30 690 Ft

Cikkszám: 5060064380383 Kategória:
Mark: Brainbox

Leírás

A Primary Plus készlet, amely megtanítja a gyermekeket az alapvető elektromos ismeretekre szórakoztató módon. Elsődleges készlet alkalmas az osztályteremben vagy otthon. Sok extra kísérlet és izgalom! Hogyan illenek össze az alkatrészek? Az alkatrészeket úgy tervezték, hogy gyorsan és egyszerűen össze lehessen szerelni, minden tartozék csatlakoztatható egymással. . . Ismerd meg és használd a különböző típusú kapcsolókat . Kísérletezz egy elektromos motorral . Ismerd meg, hogyan, hogy ellenőrzik a lámpák fényerejét . Kísérletezz a vezetők és szigetelők . Tudj meg többet a soros és párhuzamos áramkörökről . Tudj meg többet AND és OR kapukról . Készíts elektronikus rendőrségi és mentő szirénát . Építs középhullámú rádiót Ajánlott korosztály 8-11 Minden készlethez szükséges 4 db AA elem (nem tartozék).

Gyakori kérdések

Ár a BrainBox elektronikai Alap plusz készlet (Primary Plus) lhaj 30690 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Tudományos és ismeretterjesztő játék - Hasonló termékek: Nagyszerű kalapácsos játék munkagépekkel – Tap tap Vehicles – Djeco, Robotos építő – fa építőjáték – Ze Elasorobot – Djeco – DJ06435, Brainbox elektronikai Érzékelők és riasztók készlet (Making Scie, Szuper kalapácsos játék a világűrben – Tap tap Space – Djeco