Bristol 1350 – (Angol nyelvű) – Dark Cities 4.

11 990 Ft

Cikkszám: 860001916522 Kategóriák: ,

Leírás

Bristol utcáin versengtek 1350-ben, kétségbeesetten menekülsz a biztonságos vidékre. Ha a szekered elsőként hagyja el a várost, te és a szekértársaid győznek! Vagy mégsem? A szekered néhány falusija titokban már elkaphatta a pestist. Ha úgy hagyjátok el a várost, hogy egy fertőzött falubeli van a szekéren, a benne utazók elkapják a pestist, és veszítenek! Mit fogsz tenni, hogy ez ne történjen meg? És kiben fogsz megbízni (vagy elárulni) útközben? Legyél az első szekéren, amelyik elhagyja a várost, miközben elkerülöd azokat a játékosokat, akik titokban megfertőződtek a pestissel. A Bristol 1350 a részben kooperatív csapatmunka, részben könnyed stratégiai, illetve részben dedukción alapuló party játék. (A Dark Cities sorozat 4. kötete.) (A játék nyelve angol, ezért küldünk egy online elérhető magyar szabályt.) A Bristol 1350 egy izgalmas és fordulatos társasjáték, melynek középpontjában egy járvány áll. A játékban a 14 éves kortól ajánlott és akár 2-9 fő is részt vehet. Az egyedi és mágneses dobozban található játékban a játékidő kb. 45-60 perc, mely alatt az izgalom és feszültség lehetetlen elkerülni. A játékot 2018-ban jelölték a Golden Geek Legjobb partijáték kategóriájában. A játék során minden játékos egy szekérben utazik és a cél az, hogy az elsők között hagyják el a várost. Azonban a városban a pestis tombol és ha valaki fertőzött, az egész szekér veszélyben van. A játékosoknak figyelniük kell egymásra és a környező szekerekre is, hiszen bármelyik pillanatban bármelyik szekérben fertőzött személyek lehetnek. A játékmenet kombinálja a kooperatív és versengő elemeket, így mindenkinek lehetősége van önállóan, de csapattársaival együttműködve is megnyerni a játékot. A játék szabályai egyszerűek, könnyen tanulhatóak és minden játék más és más kihívásokat tartogat. Összességében a Bristol 1350 egy nagyszerű választás azoknak, akik szeretik a kooperatív és versengő társasjátékokat egyaránt. Az egyedi és kreatív történet, a színvonalas alkatrészek és a játékmenet garantáltan lekötik a játékosokat. Legyél Te a leggyorsabb szekér, miközben ügyelsz arra, hogy senki ne kapja el a pestist!

Gyakori kérdések

Ár a Bristol 1350 – (Angol nyelvű) – Dark Cities 4. lhaj 11990 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Ticket to Ride Európa társasjáték, Activity Óvodásoknak társasjáték – Piatnik, Mézlelő társasjáték, Hupikék Törpikék Supercolor 2 az 1-ben puzzle 2×60 db-os ? Clementoni

Parti társasjátékok - Hasonló termékek: Tortuga 1667 – (Angol nyelvű) – Dark Cities 2., Salem 1692 – (Angol nyelvű) – Dark Cities 1., Tortuga 1667 – (Angol nyelvű) – Dark Cities 2., Salem 1692 – (Angol nyelvű) – Dark Cities 1.