Bújkálnak az állatok – Állat kereső – Cabanimo – Djeco

6 490 Ft

Cikkszám: 3070900015203 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Cabanimo készségfejlesztő játék a Djecotól. Vajon hol lakhat a kicsi nyuszi? Minden állatkának miegvan a házikója, de mindenki a sajátjában bújt el? Kiderül, amint a gyerkőc felnyitja a lapkákat… Bújkálnak az állatok – Állat kereső – Cabanimo – Djeco Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Bújkálnak az állatok – Állat kereső – Cabanimo – Djeco lhaj 6490 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fajáték - Hasonló termékek: Hercegnők süteményei – szerepjáték – Princesses' Cakes – Djeco, BoitaBasic formabeillesztő – Djeco, Teki – Bébi rágóka- BabyTorti – Djeco, Fa építőkocka 100 darabos