Bújócska – Képalkotás ragasztással – Hide and seek – DJ09876

4 360 Ft

Cikkszám: 3070900098763 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Egyedi, interaktív képeket készíthetsz a Djeco új képalkotójával! Bújócska – Képalkotás ragasztással – Hide and seek – DJ09876 Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Bújócska – Képalkotás ragasztással – Hide and seek – DJ09876 lhaj 4360 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Készségfejlesztő játék gyerekeknek - Hasonló termékek: Autópálya szőnyeg tárolóval 100×100 cm, Tündér pom-pom – Pom-pom készítő – Fairy Pompoms – Djeco, Csiga biga lépései – Step by step – Animals and Co – Djeco, Mini LÜK LDI-224 Mire iskolás leszek