Castle Logix logikai játék

10 270 Ft

Cikkszám: 5414301519720 Kategóriák: ,

Leírás

A gyerekek nagy kedvence a Castle Logix, ami egyszemélyes logikai és ügyességi játék egyben! Izgalmas várépítés 3 éves kortól! Képes vagy-e megfelelőképpen kombinálni a tornyokat a várfallal, megtalálni az egyetlen megoldást, ami a képen látható várat eredményezi? Vigyázz – nem minden torony illik minden falba, és még az egyensúlyra is figyelned kell! A legegyszerűbb feladványoktól eljuthatunk a gyakorlott várépítészeket is megizzasztó összetett alaprajzokig, miközben a játék fejleszti a logikai gondolkodásmódot, a térlátást, a kézügyességet. 48 különböző feladvány, 4 különböző nehézségi szinten! A gyerekek nagy kedvence a Castle Logix, ami egyszemélyes logikai és ügyességi játék egyben! Izgalmas várépítés 3 éves kortól! Képes vagy-e megfelelőképpen kombinálni a tornyokat a várfallal, megtalálni az egyetlen megoldást, ami a képen látható várat eredményezi? Vigyázz – nem minden torony illik minden falba, és még az egyensúlyra is figyelned kell! A legegyszerűbb feladványoktól eljuthatunk a gyakorlott várépítészeket is megizzasztó összetett alaprajzokig, miközben a játék fejleszti a logikai gondolkodásmódot, a térlátást, a kézügyességet. 48 különböző feladvány, 4 különböző nehézségi szinten! Garantált a gyermeke sikerélménye, fejlődése és a játék iránti szeretete! A Castle Logix a Smart Games egyik legnépszerűbb logikai társasjátéka, amely garantáltan lefoglalja a játékosokat órákon át. A játék 3 éves kortól ajánlott, és ideális választás azoknak, akik szeretnék fejleszteni logikai gondolkodásmódjukat, kézügyességüket és térlátásukat. A Castle Logix egy izgalmas várépítő játék, amelyben a játékosoknak meg kell találniuk az egyetlen helyes megoldást ahhoz, hogy a képen látható várat felépítsék. Azonban vigyázni kell, mert nem minden torony illik minden falba, és még az egyensúlyra is figyelni kell. A játék 48 különböző feladványt tartalmaz, amelyek mindegyike egyedülálló és kihívást jelent a játékosok számára. A Castle Logix játék tartalma 7 kastélyelemet tartalmaz, amelyek keményfából készültek, hogy tartós legyen. A játékhoz színes szabálykönyv is tartozik, amely 48 feladványt tartalmaz, 4 különböző nehézségi szinten. A Castle Logix játék segít a játékosoknak fejleszteni logikai következtetésüket, stratégiai előtervezésüket, képfelismerésüket és térlátásukat. Emellett a játék segít a problémamegoldó képességük fejlesztésében, kombinációs készségükben és koncentrációjukban is. Ha szeretnéd fejleszteni logikai gondolkodásmódodat és élvezni egy izgalmas játékot, akkor a Castle Logix ideális választás számodra. A játék garantáltan lefoglalja majd a figyelmedet, és órákon át szórakoztató időtöltést biztosít. Vedd meg most a Castle Logix játékot, és indulhat a várépítés!

Gyakori kérdések

Ár a Castle Logix logikai játék lhaj 10270 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Logikai játékok - Hasonló termékek: PALAGO Játékkészlet (48 lapka), Quixo Mini logikai játék, TANTRIX Extrém állványon (10 lapka) logikai játék, Cast Sakk – Gyalog (sötét)

Nezařazené - Hasonló termékek: MicroMacro Crime City társasjáték, Cast Sakk – Királynő (sötét), Munchkin 7 – A kezemet figyeld, mert csalok társasjáték, Hrazda GetSet exercise bar Exit Toys vhodná pre modely GetSet MB200 / MB300 / PS500 / PS600 ET54901700