Cél a Mars – Figyelem, gyorsasági társasjáték – Destination mars – DJ08582

11 190 Ft

Cikkszám: 3070900085824 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Mars Attack egy izgalmas verseny a Föld és a Mars között. Az a cél, hogy minél előbb megérkezzünk a vörös bolygóra, és ezt csak a rakéta ügyességes irányításával tudjuk elérni. Az éles megfigyelés, a gyors gondolkodás és a kiváló ügyesség kulcsfontosságú ebben a játékban, amelyben az űrhajó pilótájának kell a legjobbnak lennie az egész galaxisban._x000D_ _x000D_ A Djeco Mars Attack játéka 2-4 játékos számára készült, akiknek 15 perc játékidő áll rendelkezésükre. A játék célja az, hogy minden játékos minél előbb elérje a Marsot, és ezt a kihívást csak a megfigyelés, a reflexek és a gyorsaság segítségével lehet teljesíteni. Ahogy haladunk előre a játékban, a kihívások egyre nehezebbé válnak, így még a tapasztalt játékosok számára is izgalmas kihívást jelentenek._x000D_ _x000D_ A doboz tartalma: 1 játéktábla, 4 rakéta-jelző, 4 pilóta táblázat, 32 küldetés kártya, 33 korlátozó kártya és játékszabályok 10 nyelven. Az FSC® minősített papír és karton felhasználásával készült játék kiváló minőségű, amely garantálja a tartósságot._x000D_ _x000D_ Az eredeti játékötletet Erwan Morin alkotta meg, a játékot pedig Ben Newman tervezte. Az ajánlott korosztály 6 éves kortól 99 éves korig terjed. A Mars Attack egy fantasztikus, izgalmas játék, amely lehetővé teszi az egész család számára, hogy élvezze a játékot és a versenyt. Rendeld meg most, és élvezd a Marsra utazás izgalmait!

Gyakori kérdések

Ár a Cél a Mars – Figyelem, gyorsasági társasjáték – Destination mars – DJ08582 lhaj 11190 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Azul társasjáték, Munchkin alapjáték – magyar kiadás, Carcassone: Hercegnő és sárkány társasjáték kiegészítő – Piatnik, Loop – Cast – fém ördöglakat