Célbadobó ügyességi játék – Maxi Chamboul – Djeco

7 390 Ft

Cikkszám: 3070900020115 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Poharas célzó társasjáték gyerekeknek 4 éves kortól a Djecotól! Nagy mozgásos játék, ami fejleszti a célbadobást, koncentrációt, és nem utolsó sorban a versenyszellemet is. Egyszerű, de nagyszerű szórakoztató játék a gyerekek számára. Kinek sikerül tarolnia?A Maxi Chamboul egy poharas célzó társasjáték, amelyet a Djeco készített. A játékot 4 éves kortól ajánljuk, és 2-4 játékos játszhatnak együtt. A játékidő rövid, mindössze 10-15 perc, így akár több kört is lehet játszani egymás után. A játék lényege, hogy a játékosoknak célba kell dobniuk a labdákat, és minél többet kell eltalálniuk a poharakba. A játékosoknak meg kell találniuk a megfelelő szöget és erősséget, hogy eltalálják a poharakat, és minél több pontot szerezzenek. A Maxi Chamboul több díjat is elnyert, köztük a Legjobb gyermekjáték díjat is, ami azt mutatja, hogy a játék nagyon népszerű és sikeres a gyermekek körében. A játék nem csak szórakoztató, de fejleszti a gyerekek kézügyességét, célzó képességét, koncentrációját és versenyszellemét is. A játék nagyszerű választás lehet egy születésnapi partira, családi összejövetelre vagy akár egyszerűen csak egy baráti összejövetelre is. Ha szeretnél egy olyan játékot, amely nem csak szórakoztató, de fejleszti is a gyerekek képességeit, akkor a Maxi Chamboul ideális választás lehet számodra. Nézd meg ma a Djeco weboldalát, és rendeld meg a játékot még ma!

Gyakori kérdések

Ár a Célbadobó ügyességi játék – Maxi Chamboul – Djeco lhaj 7390 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Téri tájékozódás - Hasonló termékek: Ugrálókötél – Mozgáskoordináció fejlesztéséhez – Skipping rope – Cordielia – Djeco, Fa karika dobáló – Karika dobáló – Lasso – DJ02039, Repülő hős – Puha fiús frizbi – Flying Hero – DJ02034, Óriás Repülő papírsárkány – Papírsárkány – Maxi Plane – DJ02161