Chipe Cocos – Gondolkodást fejlesztő társasjáték – Chipe Cocos – DJ08594

9 890 Ft

Cikkszám: 3070900085947 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A fák között elrejtőzve majomcsapatok harcolnak a kókuszdióért. Melyik csapat lesz a legszervezettebb és gyűjti be a legtöbb kókuszdiót – mindezt úgy, hogy közben elűzik ellenfeleiket, mielőtt a tigris megérkezik? A Chipe Cocos egy fantasztikus társasjáték a Djeco-tól, amely segít a gondolkodásfejlesztésben és a stratégiaalkotásban. Ebben a játékban a majomcsapatoknak kell különféle küzdelmeket folytatniuk egymással a kókuszdiókért, miközben próbálják elkerülni a tigris érkezését. Ez a játék nem csak szórakoztató, de igazán kihívást jelent minden korosztály számára. A játékosoknak nagy előrelátással kell rendelkezniük, és stratégiát kell kidolgozniuk, hogy elkerüljék az ellenfél majmokat és megszerezzék a legtöbb kókuszdiót, mielőtt a tigris megérkezik. A Chipe Cocos egy nagyszerű választás a kisgyermekek számára, mivel segít nekik fejleszteni a kognitív és stratégiai készségeiket, miközben szórakoznak. A játék szép és jól megtervezett figurákat tartalmaz, amelyek tényleg életre kelnek a játék során. A játék időtartama kb. 20 perc, és a csomagolási mérete 30 x 28 x 4 cm. A játék tartalmaz egy különleges játéktáblát, amelyet 2 játékos használhat egyszerre. A játék szabályait 10 különböző nyelven találod a dobozban. A játékot 8 éves kortól ajánljuk. A játékot 2-4 játékos játszhatják, így a baráti összejöveteleken, családi vacsorákon vagy bármilyen más alkalommal nagyszerűen lehet játszani. A Djeco márka híres a minőségi és kreatív játékokról, amelyek segítenek a fejlődésben. A Chipe Cocos játék elnyerte a szülők és gyerekek díját a Legjobb társasjáték? kategóriában, és biztos, hogy nagyszerű választás minden játékrajongó számára. Próbáld ki most ezt a fantasztikus játékot, és éld át a majomcsapatok izgalmas küzdelmét!

Gyakori kérdések

Ár a Chipe Cocos – Gondolkodást fejlesztő társasjáték – Chipe Cocos – DJ08594 lhaj 9890 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fejlesztő játékok - Hasonló termékek: Sündisznó fa puzzle – Fa formapuzzle 9 db – Puzzlo Kipic – DJ01822, Lilyruby könyve – Matricás könyv – Miss Lilyruby – Stickers removable – DJ06981, Páros cseresznyék – Ékszerkészítő – Tila and Cherries – DJ00017, Játék babakocsi virágos – Szerepjáték – Stroller Flowers – 54 cm – DJ07841