Cicás esőköpeny – Gyermek esőköpeny – Cat – DD04670

8 260 Ft

Cikkszám: 3070900046702 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco cikkszám DD04670 számú ponchoval a legkisebbek is stílusosan arathatnak a hideg és esős időben! Ez az eredeti és praktikus esőkabát poncho formájában, puha EVA anyagból készült, és a kicsiknek nagy mozgásszabadságot biztosít a cipzárral ellátott nyak- és ujjnyílásainak köszönhetően. A szórakoztató, színes macskás minta és a csillogó részletek garantáltan mosolyt csalnak mindenkinek az arcára még a legesősebb napon is. A poncho könnyen fel- és levehető, így a gyerekek maguk is fel tudják venni, és nem kell aggódni a nehéz és bonyolult öltözködés miatt. A Djeco ponchoval a gyerekek szabadon mozoghatnak, és biztonságban érezhetik magukat a nedves időben is. A poncho mellé ajánljuk a szintén macskás mintájú esernyőt, hogy a kicsik még divatosabbak lehessenek az esős napokon. A Djeco poncho minden kisgyermek számára ajánlott, akik szeretnek játszani az esőben. A gyerekek számára kényelmes és könnyű viselet, amely megvédi őket a nedvességtől. A termék egy poncho esőkabátot tartalmaz, amely 80 x 46cm méretű, és a csomagolás mérete 24 x 24 x 2cm. A termék ajánlott életkora 3 éves kortól, és a játékidő korlátlan. A Djeco márka újra kitalálta az esőzésekkel kapcsolatos problémákat, és a szórakoztató és praktikus esőkabátjukkal mindenki számára lehetővé teszik, hogy stílusosan és vidáman járjon kint a nedves időben is.

Gyakori kérdések

Ár a Cicás esőköpeny – Gyermek esőköpeny – Cat – DD04670 lhaj 8260 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Szabadidős játékok - Hasonló termékek: Óceáni esernyő – Esernyő – Seaworld – Djeco, Pókember ugrálólabda 50 cm, Pofikák – Esernyő – Djeco – DD04709, Teknős az esőben – Gyermek esőköpeny – Turtle – DD04673