Cicás étkészlet – Étkészlez 29 db-os – Diner time, kittens! – Djeco

15 590 Ft

Cikkszám: 3070900065475 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Dinner time, kittens! cicás, macskás étkészlet a Djecotól! A készletben minden megtalálható, ami egy mókás ebédhez szükséges! Cicás étkészlet – Étkészlez 29 db-os – Diner time, kittens! – Djeco Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Cicás étkészlet – Étkészlez 29 db-os – Diner time, kittens! – Djeco lhaj 15590 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Készségfejlesztő játék gyerekeknek - Hasonló termékek: Pötyi 10mm 230 db bőröndben – Miniland, Mesés kardok – Kard – Like a pirate – Djeco, Három nézőszögű bogárvizsgáló Explora, Dzsungeles készségfejlesztő 50 db-os – Quercetti