Cicát felöltöztető kirakó – Puzzle – Dressup – mix – Djeco

5 990 Ft

Cikkszám: 3070900016781 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Imádod az aranyos cicákat, és szeretnéd felöltöztetni őket? Ebben a játékban lehetőséged van csodálatos ruhácskákba bújtatni a kiscicákat! Az elemeket sokféleképpen kombinálhatod, örömteli játékélményben lesz részed ezzel a sok-sok kreativitást igénylő, fából készült játékkal! A Djeco Dressup mix puzzle egy fantasztikus társasjáték, amelyben a legkisebbek is kreatívan tölthetik el az időt. A játék egy aranyos kiscicát helyez elénk, akinek az öltöztetésével kell foglalkoznunk. A feladat nem is olyan egyszerű, hiszen a játékosnak meg kell találnia az összes lehetőséget, hogy hogyan és milyen módon öltöztetheti fel a kiscicát a legjobb módon. Ez a társasjáték ideális választás azoknak, akik szeretnének egy kreatív, izgalmas és egyben oktató játékot. A játék célja, hogy a gyerekek fejlesszék a finommotoros készségeiket, a térlátást, a színfelismerést és a logikai gondolkodást. A játék segítségével a gyermekek elmerülhetnek az öltözködés és az aranyos állatok világában. A Djeco Dressup mix puzzle-ben egy kiscicát kell felöltöztetni, akinek számos kiegészítője van, mint például sapkák, szemüvegek, nyakörvek, karkötők és sok más. Az összetevők variálhatók, így a játék lehetőségei végtelenek. A játékot együtt játszhatják a gyerekek, de akár egyedül is játszható. A játékot 3 éves kortól ajánljuk, és akár 20 percig is tarthat egy parti. A Djeco Dressup mix puzzle nyerte el a 2017-es év legjobb játékai között a Németországban kiírt Toy Awards díjat is. Ha szeretnél egy kreatív játékot, amely szórakoztató és oktató egyben, akkor a Djeco Dressup mix puzzle tökéletes választás. Találd meg az összes lehetőséget, hogyan öltöztetheted fel az aranyos kiscicát, és élvezd a játék izgalmait!

Gyakori kérdések

Ár a Cicát felöltöztető kirakó – Puzzle – Dressup – mix – Djeco lhaj 5990 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Szédült szafari társasjáték, Mandala társasjáték, Cyndi jegyzettömbje – Cyndi – Djeco, Citadella társasjáték – 2021-es kiadás