Cintányér és xilofon – Gyermek hangszer – Cymbal & Xylophone Djeco – DJ06034

6 090 Ft

Cikkszám: 3070900060340 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

A Djeco DJ06034 Cintányér és xilofon ideális választás a kis zenészek számára. Ez a csodálatos teknősbéka alakú hangszer két részből áll: egy fa xilofonból és egy fém cintányérból. A xilofon 4 hangot tartalmaz, és gyönyörű illusztrációkkal van díszítve. Ez a gyermek hangszer ajánlott 18 hónapos kortól kezdve. Segít a kicsiknek elkezdeni a zenélés és a ritmusérzék fejlesztését. A játék mellett a különböző hangok megkülönböztetése is megtanulható. A tartalom egy fa xilofont (30 x 17,5 x 3 cm) tartalmaz, amelyet egy fapálcával lehet ütni, valamint egy fém cintányért. Biztosan örömet fog okozni a kis zenészeknek és remek ajándék lehetőség 18 hónapos kortól kezdődően. Vásárold meg most a Cymbal & Xylophone Djeco-t, és segítsd a gyermeked zenész karrierjét!

Gyakori kérdések

Ár a Cintányér és xilofon – Gyermek hangszer – Cymbal & Xylophone Djeco – DJ06034 lhaj 6090 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: MicroMacro: Crime City kooperatív társasjáték, Eldritch Horror: Az őrület hegyei kiegészítő, A keresztapa: Corleone birodalma gémer társasjáték, Kartográfusok: Kethra szteppyéje kiegészítő