Crazix – Fém ördöglakat gyűjtemény – Ügyességi, logikai játék – Djeco

6 490 Ft

Cikkszám: 3070900084636 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Mik vannak, megoldanád? Kihívásokkal teli, fém ördöglakat gyűjtemény Legyél Te a Crazix nyertese!Crazix – Ügyességi, taktika Kihívásokkal teli, fém ördöglakat gyűjtemény. Arra ösztönöz, hogy átgondoljuk a lehetséges megoldásokat. Türelem, kombinációs készség és logika. Tartalom 6 db Ajánlott életkor: 7- 99 éves korig A Crazix egy rendkívül izgalmas és kihívásokkal teli játék a Djeco termékek között. A játék egy fém ördöglakat gyűjtemény, amely türelemre, logikára és kombinációs készségre épül. A játék célja, hogy megoldjuk a rejtélyt, és összeállítsuk a bonyolult ördöglakatokat. A Crazix játék tartalma 6 db fém ördöglakatot tartalmaz, amelyek mindegyike különböző nehézségi szinttel rendelkezik. Az összes ördöglakatot meg kell oldani ahhoz, hogy a játékos nyerjen. A játéknak nincs korhatára, így bárki játszhat vele, aki kihívásokat és logikai játékokat szeret. A Crazix tökéletesen fejleszti a taktikai készségeket, a problémamegoldást és a logikát. A játékhoz szükséges türelem és kitartás, amelyek segítenek az életben is. A játék ideális ajándék lehet fiataloknak, felnőtteknek és idősebbeknek is, akik szeretik a kihívásokat és a logikai játékokat. A Djeco márka kiemelkedő minőségű játékokat készít, és a Crazix sem kivétel. A játék sikeresen nyerte el az emberek rajongását, rengeteg vásárló és tesztelő ajánlja a játékot, és a kiváló minőségű anyagok garantálják, hogy hosszú időn keresztül élvezhetjük a játékot. Ha keresel egy kihívást jelentő, logikai játékot, amely fejleszti a képességeket, akkor a Crazix a tökéletes választás. Vásárold meg még ma a Djeco termékei között, és élvezd az ujjak munkáját a különböző nehézségi szintű ördöglakatok megoldásához. Legyél Te a Crazix nyertese!

Gyakori kérdések

Ár a Crazix – Fém ördöglakat gyűjtemény – Ügyességi, logikai játék – Djeco lhaj 6490 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: PALAGO Játékkészlet (48 lapka), Robot Toló – Smart Games, A Nagy Fal – Fa figurákkal társasjáték, Écoiffier takarítókocsi 100% Chef gyerekeknek vӧdӧrrel és kiegészítőkkel 1776-Z zӧld-piros