Crime Zoom: Nagyító alatt – Vészmadár társasjáték

3 350 Ft

Cikkszám: 5999556753933 Kategóriák: ,
Mark: Gémklub

Leírás

A Crime Zoom: Nagyító alatt – Vészmadár című társasjáték Párizsba kalauzol, ahol meggyilkoltak hölgyet. Te vagy a nyomozó az ügyben, és néhány dolog nem áll össze. Meg kell oldanod az összes klasszikus gyilkossági kérdést (ki / miért / hogyan / miért). Van egy különleges képességed, ami lehetővé teszi, hogy közelebbről nézz a helyszínekre, hogy több információt kapj arról, hogy mi van ott, és ez az alapvető nyomozói szuperképesség jól fog szolgálni az ügyben. Remélhetőleg… Meg tudod oldani ezt a gyilkossági ügyet? a társasjátékok világában, hogy nem csak egyszemélyes játékként, hanem akár több játékos részvételével is élvezhető a játék. A Crime Zoom: Nagyító alatt – Vészmadár társasjáték ajánlott korosztálya 16 éves kortól. Azonban az idősebb generációk és a nyomozás szerelmesei is garantáltan élvezni fogják ezt a játékot. És ha a játék elnyerte a tetszésed, akkor akár több órás játékidővel is számolhatsz, hiszen a játékmenet izgalmas és magával ragadó. A játékban nem csak a logikád és a kreativitásod számít, hanem a csapatmunka is. A játékosoknak együtt kell dolgozniuk, hogy megtalálják a bűnöst. A játék elnyerte a franciaországi As d’Or díjat, és a Cannes-i Társasjáték Fesztivál legjobb társasjátékának jelöltje volt. Ha szeretnél egy izgalmas és kihívásokkal teli játékban részt venni, akkor ne habozz! Vedd meg a Crime Zoom: Nagyító alatt – Vészmadár társasjátékot, és élvezd az együtt nyomozás élményét! A játék órákra leköti majd a figyelmedet, és garantáltan fejleszti az analitikus képességeidet. Legyél a nyomozás mestere!

Gyakori kérdések

Ár a Crime Zoom: Nagyító alatt – Vészmadár társasjáték lhaj 3350 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Old London Bridge társasjáték, Premium Mini USA Card Sleeves (41x63mm) – 50db – MDG-7075, Varázslatos krónikák: A holdkövek nyomában társasjáték, Pezsgőfürdő Leather Premium Whirpool Exit Toys 90 fúvókával kerek 165 cm az átmérője fekete 6 évtől

Társasjátékok - Hasonló termékek: PC Kincsvadászat mágneses társasjáték, Zombicide: Jók és rosszak kiegészítő társasjáték, Robbanó cicák ? Menny és pokol! Partijáték, A Bűvös Rengeteg társasjáték (Fox in the Forest)