Csavaros állatok – Kreatív állat figurák – Vis – animo – Djeco

7 790 Ft

Cikkszám: 3070900063044 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Bébijáték Fából készült összecsavarozható aranyos állatfigurák.Kreatív figurák – Vis-animo Fából készült összecsavarozható aranyos állatfigurák. De vajon melyiknek milyen színű és formájú a teste? Egy nagyszerű játék amely megdolgoztatja a gyermek képzeletét és kézügyességét. Garantáltan hosszú időre leköti a figyelmét. Djeco: minőség, biztonság, fantázia: álmény az egész családnak Ajánlott kor: 18 hónaptól Méret. 22×13.5×6,5 cm A Djeco márka új, izgalmas játéka a Csavaros állatok – Kreatív állat figurák – Vis-animo. Ez a bébijáték fából készült összecsavarozható aranyos állatfigurákkal. A játék garantáltan leköti a gyermeket, hiszen lehetőséget ad a képzeletük kibontakoztatására és a kézügyességük fejlesztésére. A játékot egyedül is lehet játszani, így a gyermek önállóan is tudja fejleszteni a kézügyességét és a kreativitását. Azonban, ha társaságban szeretnék játszani, akkor akár többen is játszhatnak egyszerre, és versenyezhetnek, hogy ki tudja a leggyorsabban összecsavarozni az állatokat. A Csavaros állatok játék ajánlott korosztálya 18 hónaptól. Azonban, a kisebbek is játszhatnak vele, hiszen az állatok nagyobb darabokból állnak össze, így nem jelentenek veszélyt az apró kezeknek. A játék mérete 22×13.5×6.5 cm, így könnyen elfér a gyermek játéktáskájában, és bármikor magunkkal vihetjük akár utazás közben is. A Djeco márka a minőséget, biztonságot és fantáziát helyezi előtérbe a játékaiban. Ez a bébijáték sem kivétel, hiszen a faanyag garantálja a tartósságot és a biztonságot, míg az aranyos állatfigurák pedig garantáltan elvarázsolják a gyermeket. A Csavaros állatok játéknak nincsenek konkrét játékidő korlátai, hiszen a gyermek fantáziájától függően bármikor előveheti és eljátszhat vele. Azonban, ha versenyszelleműek vagyunk, akkor akár időre is lehet játszani, és mérni, hogy ki tudja a leggyorsabban összecsavarozni az állatokat. A Djeco márka számos díjat nyert már játékaiért, és a Csavaros állatok sem kivétel. Ez a játék garantáltan elnyeri majd a gyerekek és a szülők tetszését egyaránt. A Csavaros állatok – Kreatív állat figurák – Vis-animo egy fantasztikus játék, amely nemcsak szórakoztató, de fejlesztő hatással is bír. Vásárold meg most, és add át gyermekednek ezt a fantasztikus játékélményt!

Gyakori kérdések

Ár a Csavaros állatok – Kreatív állat figurák – Vis – animo – Djeco lhaj 7790 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Loop – Cast – fém ördöglakat, Papírkazamaták társasjáték, Sherlock: A halál ünnepi szele kooperatív szabadulós társasjáték, Premium Mini Euro Card Sleeves (45x68mm) – 50db – MDG-7080