Csavarozz és guríts! – Csavarozós játék – Kézügyességfejlesztés okosan – Ludigraphic – Djeco

6 960 Ft

Cikkszám: 3070900016842 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Csavarozz és guríts! – Csavarozós játék a legkisebbek kézügyességének játékos fejlesztéséhez! Ebben a játékban a kicsik szem-kéz koordinációja szórakozás közben kiválóan fejleszthető! Ahhoz, hogy a gyermekek játszani tudjanak az elefánt, az oroszlán és a bálna figurákkal, előbb össze kell csavarozniuk a kerekeiket! Elő a csavarokkal, indulhat is az önfeledt szórakozás! Csavarozz és guríts! – Csavarozós játék – Kézügyességfejlesztés okosan – Ludigraphic – Djeco Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Csavarozz és guríts! – Csavarozós játék – Kézügyességfejlesztés okosan – Ludigraphic – Djeco lhaj 6960 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Fajáték - Hasonló termékek: Fürdőszoba fa puzzle – LENA, Állatkás csavarozós játék – Rondanimo – Djeco, Kalapálós mókus – Kalapálós játék – BabyNut – Djeco, BoitaBasic formabeillesztő – Djeco