Cuki – Lovely Charmes nyaklánc édes medállal – Sweet – Djeco

2 590 Ft

Cikkszám: 3070900038028 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Gyönyörű medál egy csodás nyakláncon. Minden kislány álma! Cuki – Lovely Charmes nyaklánc édes medállal – Sweet – Djeco Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Cuki – Lovely Charmes nyaklánc édes medállal – Sweet – Djeco lhaj 2590 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Gyermek ékszer és smink - Hasonló termékek: Tutti nyaklánc – Gyermek ékszer – Tutti – DJ06994, Smink készlet – Szerepjátékhoz – Birds make up – Djeco, Virágok és szívecskék – ékszerkészítő – Hearts – Djeco – DJ09855, Táncoló kislány – Zenélő ékszerdoboz – Budding dancer – Djeco