Delicate ballerina – Zenélő ékszerdoboz – Djeco – DJ06085

8 590 Ft

Cikkszám: 3070900060852 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Fedezze fel a Djeco Delicate Ballerina zenedobozát, egy csinos, kocka alakú zenélő ékszerdobozt, amely a gyerekek örömére szolgál. Bűbájos gyerekszoba dísz, zenélő ékszertartó doboz. A dallam körülbelül 2 perc 30 másodpercig tart. A Délicate Ballerine egy igazán varázslatos és romantikus játék, amely garantáltan elvarázsolja a kicsiket és nagyokat egyaránt. A finom balerina figurája mesésen mozog a sziluett-tükörben, miközben a szép dallam elvarázsolja a hallgatóit. A zenedoboz egyedi és szépséges dekorációja lehet a gyerekszoba ékköve, amely elvarázsolja a kicsiket és segít abban, hogy megtanuljanak értékelni és gondoskodni a kincseikről. A játék ajánlott életkora +4 éves kortól, így ideális választás lehet születésnapi ajándéknak vagy karácsonyi meglepetésnek. A játékidő körülbelül 2 perc 30 másodpercig tart, ami éppen elég ahhoz, hogy a gyerekek átéljék a zenéjének és mozgásának pillanatait. Az ékszerdoboz belső része bársonyos borítással rendelkezik, amely megvédi az ékszereket és kincseket a sérülésektől és karcolásoktól. A termék szélessége 10,5 cm, magassága 10,5 cm és mélysége 8,5 cm, így könnyen elfér bármilyen polcon vagy asztalon. A Djeco márka számos díjat nyert a kreatív és innovatív játéktermékeiért, amelyek garantáltan elvarázsolják a gyermekeket és serkentik a kreativitásukat. A Delicate Ballerina a Djeco egyik legnépszerűbb terméke, amely biztosítja a kicsik szórakozását és fejlődését. A Delicate Ballerine egy igazi kincs, amelyet a gyerekek és felnőttek is szívesen birtokolnak és csodálatos élményt nyújt minden alkalommal, amikor meghallgatják a dallamát és megnézik a balerina mozgását. Ha egy varázslatos és romantikus játékot keresel, akkor a Delicate Ballerina a tökéletes választás!

Gyakori kérdések

Ár a Delicate ballerina – Zenélő ékszerdoboz – Djeco – DJ06085 lhaj 8590 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Érzékelés, észlelés - Hasonló termékek: Bébi gyűrű – Bébi csörgő – BabyRing – DJ06135, Baglyos rágóka – Bébi rágóka – BabyBoo – DJ06134, GolyóForgó – Bébi játék – BabyBouli – Djeco – DJ06129, Malacka és barátai – Formabillesztő – Mouki – DJ01072