Dixit puzzle 1000 – Anyaméhek (Deliveries – 05)

7 670 Ft

Cikkszám: 3558380100430 Kategória:
Mark: Asmodee

Leírás

Az 1000 darabos, Anyaméhek illusztrációval ellátott puzzle egyike a Dixit Puzzle Gyűjtemény összesen 14 fantáziadús puzzle-jének. Ezekkel a kiváló minőségű kirakókkal a Dixit-rajongók és a puzzle-kedvelők új módon ismerhetik meg a népszerű családi játék álomszerű műalkotásait. A csomagban egy új Dixit-kártya is található, amely a kirakóshoz illeszkedik, és hozzáadható a Dixit játékhoz. – Kiváló minőségű puzzle 1000 darabból – A 48 x 68 cm-es méretnek köszönhetően akár könnyen be is keretezhető – 1 db új Dixit-kártyát is tartalmaz., hogy a kirakóshoz illeszkedik, így még több lehetőségünk van a családi játékban. A Dixit Puzzle 1000 – Anyaméhek (Deliveries – 05) azoknak a játékosoknak készült, akik szeretik a kihívásokat és az izgalmas játékokat. A puzzle kirakása nem csak szórakoztató, de kiváló móka a családi együttléteknek és baráti összejöveteleknek is. A Dixit rajongói pedig most még közelebb kerülhetnek a fantasztikus műalkotásokhoz. A játék 1-4 játékos részére ajánlott, és a játék időtartama függ a játékosok ügyességétől és a puzzle nehézségi szintjétől. Az életkorra vonatkozó korlátozás nincs, így bármely korosztály számára ideális szórakozás. A Dixit Puzzle 1000 – Anyaméhek (Deliveries – 05) számos díjat nyert már el, így biztos lehetünk benne, hogy minőségi és izgalmas játékra számíthatunk. A fantasztikus illusztrációk és a puzzle kiváló minősége garantálják az élményt, így biztosan nem fogunk csalódni. Ha szeretnél egy fantasztikus játékot, ami garantáltan leköti a család minden tagját, akkor a Dixit Puzzle 1000 – Anyaméhek (Deliveries – 05) a tökéletes választás. Vásárold meg most, és élvezd az izgalmas kirakós játékot!

Gyakori kérdések

Ár a Dixit puzzle 1000 – Anyaméhek (Deliveries – 05) lhaj 7670 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Puzzle - Hasonló termékek: A kis bagoly család, 24 db-os formadobozos puzzle – Hello Own – 24 pces – Djeco, Puzzle Dancing Houses Amsterdam Educa 1000 darabos és Fix ragasztó 11 évtől, Puzzle figura 3D Minerva McGonagall Educa 39 darabos 6 évtől, Educa Puzzle Politikai világtérkép 1 500 db 16005 színes