Édes színek gyurma szett – Everything you need to start – Djeco

11 190 Ft

Cikkszám: 3070900090200 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Ha szeretnél egy szuper játékot, ami képes hosszú időre lekötni a kicsiket és fejleszti a kreativitásukat, akkor válaszd az Édes színek gyurma szettet! A gyurmából bármit készíthetnek a kicsik, amit csak megálmodnak! A gyurmázás tevékenysége fejleszti a finom-motorikus készségeiket, a szem-kéz koordinációjukat és a kreativitásukat! A szett 2 éves kortól ajánlott, remek szórakozást biztosít a gyermekeknek! Édes színek gyurma szett – Everything you need to start – Djeco Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Édes színek gyurma szett – Everything you need to start – Djeco lhaj 11190 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Gyurma, agyag - Hasonló termékek: Fodrászos gyurma formázó szett – Gyurmaformázó készlet – Hairdressing workshop – Djeco, Unikornis sötétben világító gyurmaszett – Playgo, Pillegyurma – Levegőn száradó 4 tégely – 4 tubs of play dough – Djeco, Gyurmázó készlet- 4 tégely 21 eszközzel – Introduction to dough 4 tubes – Djeco