Egy kis meccs – Kártyajáték – Little Match – Djeco – DJ05061

4 360 Ft

Cikkszám: 3070900050617 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Aranyos DJECO kártyajáték, Little Match. Alak- és színtársítási játék kicsiknek 2,5 éves kortól. Ez a játék fejleszti a képi megfigyelés készséget, az azonosságok és különbségek felismerését. Szabadulj meg a lapjaidtól Te a leggyorsabban! A középre helyezett lapra csak azonos színű, vagy ugyanazt az állatot ábrázoló kártyát tehetsz. Ha nincs ilyen a kezedben, fel kell venned az utoljára letett lapot is. A Little Match kártyajáték a Djeco kínálatában megtalálható egy izgalmas, aranyos és oktató játék, amelyet gyermekeknek terveztek 2,5 éves kortól. Ez a játék segít a képi megfigyelés készség fejlesztésében, az azonosságok és különbségek felismerésében. A játék arra ösztönzi a játékosokat, hogy gyorsan gondolkodjanak és válaszoljanak, miközben tanulnak az alak- és színtársításról. A játék során a játékosoknak el kell távolítaniuk a lapjaikat a kezükből a leggyorsabban. A középre helyezett lapra csak azonos színű vagy ugyanazt az állatot ábrázoló kártyát lehet tenni. Ha az adott játékosnak nincs ilyen kártyája a kezében, akkor fel kell vennie az utoljára letett lapot is. A játék célja az, hogy az összes lapot megszerezd, ami csak akkor történik meg, ha gyorsan reagálsz és elég ügyes vagy ahhoz, hogy megszerezz minden lapot. A Little Match kártyajáték a Djeco egyik legnépszerűbb terméke, amely már elnyerte a gyermekek és szülők tetszését egyaránt. Ez a kártyajáték szórakoztató, oktató, és garantáltan órákon át leköti a játékosok figyelmét. Ha szeretnél egy érdekes, és fejlesztő kártyajátékot, akkor a Little Match a legjobb választás. A játékhoz két vagy több játékos szükséges, és a játékidő változhat a játékosok számától és a játéktempótól függően. Az ajánlott életkori tartomány 2,5 éves kortól, így a kisgyermekek már korán elkezdhetik a szórakoztató és fejlesztő játékokat. Vásárold meg most ezt a fantasztikus kártyajátékot, és biztos lehetsz benne, hogy a gyerekek imádni fogják!

Gyakori kérdések

Ár a Egy kis meccs – Kártyajáték – Little Match – Djeco – DJ05061 lhaj 4360 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Hexagon – Cast – fém ördöglakat, Hippokratész társasjáték, Harry Potter: Roxforti csata – Sötét varázslatok kivédése társasjáték, Eldorádó legendája társasjáték