Egyedi babakészítő – Csináld magad – Sweet night – FSC MIX – DJ07953

6 490 Ft

Cikkszám: 3070900079533 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Do It Yourself – Édes Éjszakai Babák a Djeco-tól Mondd el minden gondodat ezeknek az imádnivaló kis babáknak. 5 babát kell elkészítened: öltöztesd fel a kis babákat a készletben található fonalba és színes tüllbe tekerve őket. Miután a babák felöltöztek, a gyerekek rájuk bízhatják gondjaikat, és a mellékelt csinos tasak segítségével a párnájuk alá csúsztathatják őket. Egy guatemalai hagyomány ihlette ezeket a kis babákat, amelyek elűzik a kisebb gondokat, és lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy jól aludják át az éjszakát. A modern gyermekpszichológusok elismerik az aggódó babák előnyeit a gyermekek megnyugtatásában és a meghallgatásban. Az útmutatóban részletezett lépésről lépésre történő folyamat segíti a gyermeket az alkotásban. Tartalom: A babababáknak a babababákról szóló könyv, amely a babababákról szóló könyvben található: 5 fából készült baba, 3 köteg akrilfonal, 4 köteg tüll, 1 tároló tasak és 1 fából készült toll. Tervezte: Elodie Nouhen Az Édes Éjszakai Babák egy különleges, csináld magad készlet a Djeco-tól, amely ideális azoknak a gyerekeknek, akik szeretnek alkotni és saját kezűleg elkészíteni valami csodaszépet. A készlet 5 baba elkészítéséhez szükséges összes anyagot tartalmazza: fonalakat, tüllöket, valamint egy csinos tároló tasakot, amelyben a babák álmodozhatnak és az éjszakát át tudják aludni. Az Édes Éjszakai Babák készítése egy fantasztikus élmény lesz gyerekeknek, akiknek lehetőségük lesz arra, hogy a fantáziájukat és kreativitásukat használják fel, valamint megtanulják a kézügyességet. Az elkészült babák nemcsak szépek, hanem hasznosak is, ugyanis a hagyományos guatemalai babákhoz hasonlóan segítenek a gyermekeknek elűzni a kisebb gondokat és nyugodtan aludni az éjszakát. Az Édes Éjszakai Babák készlet ajánlott 7 éves kortól, és ideális 2-4 játékos részvételére. Az elkészítési idő körülbelül 1-2 óra, és az útmutatóban részletesen le van írva a folyamat a könnyű követés érdekében. A készletet Elodie Nouhen tervezte és a Djeco cikkszáma DJ07953. A Djeco márka minőségi és fantasztikus játékokat kínál, amelyek nemcsak szórakoztatóak, hanem fejlesztik a gyerekek képességeit és készségeit is. Az Édes Éjszakai Babák készlet pedig ideális választás azoknak a gyerekeknek, akik szeretnének valami egyedit és különlegeset alkotni, valamint szeretnének egy kicsit segíteni babáiknak abban, hogy nyugodtan aludják az éjszakát. Adj lehetőséget a gyermekednek, hogy kreatív legyen és saját maga készítse el az álombabáját!

Gyakori kérdések

Ár a Egyedi babakészítő – Csináld magad – Sweet night – FSC MIX – DJ07953 lhaj 6490 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Lányos játékok - Hasonló termékek: Rókás két rekeszes tolltaró – Tolltartó – Fox – DD00312, Szörnyecskés két rekeszes tolltartó – Tolltartó – Monster – DD00313, Játékos Madárkák – Kozmetikai táska – ceruzatartó – Colored birds – Djeco – DD00281, Barbie fodrász szett hajszárítóval- Klein Toys