Elefántok – Puzzle 24 db-os – Haathee, Asian elephant,24 pcs. – Djeco

5 890 Ft

Cikkszám: 3070900072084 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Djeco elefántos puzzle, 24 darabos szett.A játék fejleszti a logikai gondolkodást, a szín- és formafelismerést, a kézügyességet, finommotorikát. A Djeco elefántos puzzle, 24 darabos szettje ámulatba ejti a gyerekeket és felnőtteket egyaránt. A mesés kivitelezésű, fantasztikus designnal ellátott játék fejleszti a logikai gondolkodást, a szín- és formafelismerést és a kézügyességet. A finommotorikát is javítja, így segíti a gyerekek fejlődését. A Djeco elefántos puzzle 24 darabból áll, amelyek könnyen összeilleszthetők. A játék közben a szülők is szórakozhatnak a gyerekeikkel, hiszen a puzzle segítségével közös élményt élhetnek át, miközben segítik a gyermekek fejlődését. A játék ajánlott életkor: 3 éves kortól. Akár egyedül, akár többen is lehet játszani vele. A játékidő függ a gyerekek korától és képességeitől, de általában 10-15 percet vesz igénybe. A Djeco elefántos puzzle több elismerést is nyert már, többek között a European Design Award és a Parents’ Choice Award díjat is elnyerte. A Djeco elefántos puzzle, 24 darabos szettje fantasztikus ajándék lehet bármelyik gyereknek. Fejleszti a gyerekek képességeit, miközben szórakoztatja őket. A puzzle segítségével közös élményt élhetnek át a családtagok, barátok. Vásárold meg most és élvezd az együtt töltött időt a gyerekeiddel!

Gyakori kérdések

Ár a Elefántok – Puzzle 24 db-os – Haathee, Asian elephant,24 pcs. – Djeco lhaj 5890 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: A Mars – Idegen Invázó kiegészítő társasjáték, Magasnyomású mosó Kärcher High Pressure Gun KHB46 Smoby víztömlőre köthető két nyomásállással, Fekete Péter állatos kártyajáték ? Piatnik, Fekete történetek: Horror & rettegés társasjáték