Élénk színű sátor – Játszósátor – Cabane Tinou – Djeco

27 990 Ft

Cikkszám: 3070900044906 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Sátorozzunk együtt, játszunk kreatívan! Élénk színű sátor – Játszósátor – Cabane Tinou – Djeco Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Élénk színű sátor – Játszósátor – Cabane Tinou – Djeco lhaj 27990 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Játszósátor, alagút - Hasonló termékek: Sátor házikó – Játszóház – Playhouse – Djeco, Fagyiskocsi játszósátor 142×71×91 cm