Élet a meseszép kertünkben – Képalkotás filccel – In the garden – Djeco

7 390 Ft

Cikkszám: 3070900086494 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Gyönyörű színvilág, képkészítő kis művészeknek a Djecotól! Élet a meseszép kertünkben – Képalkotás filccel – In the garden – Djeco Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Élet a meseszép kertünkben – Képalkotás filccel – In the garden – Djeco lhaj 7390 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Cast – UFO **** ördöglakat, Sztroganov társasjáték, Dűne – Árulás társasjáték, Erdei fa lottó játék – Fa párosító – Loto Wood – DJ01615