Elodie egyedi notesze – A/5 jegyzet füzet – Elodie notebook – Djeco

1 090 Ft

Cikkszám: 3070900035553 Kategória:
Mark: Djeco

Leírás

Egyedi jegyzetfüzet! Micsoda csodálatos, különös színek, fantázia füzet gyerekeknek! Elodie egyedi notesze – A/5 jegyzet füzet – Elodie notebook – Djeco Ha igazán minőségi és egyedi játékokra vágysz, válaszd a Djeco termékeit! A több évtizedes múltra visszatekintő, apró családi vállalkozásként induló brand célja a gyerekek kreativitásra nevelése. A Djeco játékok csodásan illusztráltak, rendkívül egyediek és nem utolsó sorban strapabíróak. A szemkápráztató kinézet mellett nagy hangyúlyt fektetnek a környezettudatosságra is, a legtöbb termék fából vagy erős kartonból készül. A legkisebbeknek szuper fejlesztőjátékokat találsz többek között az érzékelés és a finommotorika fejlesztésére, a nagyobbak pedig számtalan alkotástechnikával ismerkedhetnek meg a legkülönfélébb kreatív szettek segítségével. Minőség, egyediség, szórakoztatás, játékos fejlődés, ez a Djeco!

Gyakori kérdések

Ár a Elodie egyedi notesze – A/5 jegyzet füzet – Elodie notebook – Djeco lhaj 1090 Ft. Játékkatalógusunk az egyik legjobb árat találta Önnek.

Melyik kategóriában találja a terméket és milyen alternatívái vannak?

Nezařazené - Hasonló termékek: Törj Be! Alcatraz társasjáték, Carcassone Safari társasjáték – Piatnik, TRAX Játékkészlet, Gondold ki! Társasjáték